God kväll!

I morse blev det en storhandling utan barn, välidigt skönt var de att kunna ta de lite lungt å vara från barnen några timmar =).
Emilie leon å robban skulle kommit till oss ikväll och ätit middag och tagit något glas vin men eftersom nellie fortfarande är sjuk bestämmde vi oss för att skjuta upp middagen tills alla barn e friska och krya =).
Så för oss blev det kyckling pommes vitlöksbröd och cola istället vilket också var väldigt gott!
Jag har börjat att rensa alla våra skåp och garderober så här hemma ser det ut som andra världskriget brytit ut :( Puuh.. vetifan om jag orkar göra klart allt ikväll, man får ju inte direkt mycket sömn med en sjukbebis.

Lördag

Tiden bara springer förbi, det är redan lördag igen. Denna mycket spännande dag ska innehålla stooorhandling!!
Vi tänkte ringa och kolla med farmor  om hon kunde tänka sig att vara barnvakt medans vi är och handlar, det hade ju varit så skönt.
Igår förmiddag kom Emilie och Leon hit och vi bakade scones och drack te. Barnen lekte och vi satt mest å pratade, sen gick vi upp på Nicoles rum och skulle ha lite maskerad. Leon klädde ut sig till pippi prinsessa byggarbetare och geisha haha han var så himla fin !! Ska lägga upp en bild sen så ni få se.
Nellie har ju varit sjuk nu i flera dagar men i dag verkar hon faktiskt vara feberfri =).
Så igår kväll blev det tidig kväll, tror vi somnade vid 10 haha, vilka hjältar en fredagkväll!!
Till middag gjorde vi burritos vilket vart väldigt gott.

.

Sjukstugan fortsätter.. Igår när mamma hade slutat jobbet kom hon ut till oss med en present till Nicole  ett nintendo ds med toystory spel =), David kom hem vid typ halv 6 och då käkade vi middag, mitt i allt spyr Nellie upp hur mycket slem som helst :S, vi ringer till vårdguiden och dom tycker vi ska åka in till astridlindgren för att lyssna på hennes lunger så hon inte har massa slem. farmor som bor nära kommer och tar hand om Nicole så hon slipper följa med, väl inne på sjukhuset var de världens kö.. När det väl var våran tur att träffa sköterskan lyssnade hon och mäte syretillförseln på Nellie hon tyckte att allt såg bra ut och hon bara åkt på en ordentligt förkylning, av alla dagis pussar från storasyster!
Men hon tyckte också att vi skulle vänta och träffa läkaren när vi ändå var inne, tyvär så var det 2 timmars kö innan läkaren hade tid med oss :(.
Men vi köpte oss varsin cola och en twix och satte oss snällt å väntade.
När det äntligen blev våran tur tittade läkaren på henne i 2 min och konstaderade precis som sköterskan att det bara var en förkylning och ingenfara.
På vägen hem stannade vi på MAX och smällde i oss hamburgare pommes å chilicheese.
När vi kom hem var det bara rakt ner i sängen med alla sjukabarn.
I morse gick jag upptidgit å iväg till Emilie och fixade mina naglar och drack lite kaffe innan  David började jobba vid halv 12.
Nu är vi hemma igen och kollar på aladin, ska plocka undan och tvätta lite också, och sen hålla tummarna för vi alla vaknar i morgon friska och krya :D
sjukling nr1
sjukling nr 2

tjohoo

Idag vaknade min hjälte feberlös =), hon är inte helt 100 är så de blir hemma från dagis i morrn också.
Men märker verkligen att hon är piggare, hon orkar både gnälla å styra och ställa med sin mor ;).
Håller på att tvätta alla våra säng kläder och ska strax städa ur sjukdomen ur huset.
Ska bara få min lilla hjälte att vara nöjd någon annan stans än i mammasknä.
I morgon bitti blir de hem till emilie och fixa naglarna och sen hoppad ja rebecca å lillezingo kommer ut och äter middag med oss =).
Nu ska jag försöka få i nicole lite mat så hennes krafter kommer tillbaka =).

:(

Trååkigt med sjukabarn, blir galen av att bara sitta här och glo, inte ens kunna komma ut på en promenad.
Sofia och Vilma var förbi på en koppkaffe och fick iallfall lite av dagen att gå =).
Håller på att kolla runt på matäffaren.se och se om man kanske ska börja storhandla så istället och slippa slösa bort en hel lördag eller söndag på att vandra runt på citygross.
Ska visa david när han kommer hem så får vi se vad han säger =).
Nu håller nicole på att somna å då får de bli ett pass zumba så denna deggiga kropp kan bli lite fast innan bikinisäsongen hehe..

Tisdag

Nu har min storaplutt haft hon högfeber i 2 dagar, men nu ville hon äntligen äta lite glass så vi får hoppa att hon kanske börjar bli bättre, Vi sitter nu i soffan och titta på bolibompa medans Nellie ligger i sin vagn och sover. =)
Nellie har fått utslagg runt ögonen och bakom örnonen så ja ska ringa BVC och höra vad dom säger, vilken sjukstuga vi har här hemma.
Hoppas Nicole blir änne piggare när hon nu äter glass så vi kanske kan pyssla lite, vet inte hur jag ska få dagen att gå annars?
Nää nu ska jag ta hand om min prinsessa!!


2011

Jag är verkligen helt värdelös på att blogga men jag tänkt att jag skulle göra ännu ett försök =).
Det blir en lite kort uppdatering på vad som hänt sen sist, Julen firade vi hemma hos oss med massor med julklappar god mat och trevligt sällskap, David var ledig hela julen så det blev mycket tid att umgås och bara ha de jätte mysigt!
Nyårsafton firades också här hemma med familjen arledal/berg det bjöds på god middag trevligt sällskap och gott vin =).
Sen drog dagis igång igen efter 3 veckors jullov och det tror jag både Nicole och jag behövde =).
Nellie är nu 3 och en halv måndag och växer och växer, det är ju så mysigt nu när hon börjar bli en "riktig" bebis.
Om två veckor får vi börja med smakportioner.
Idag är Nicole hemma med feber och hosta, hon är inte alls pigg :( stackrs min stora tjej..
Så idag får vi få tiden att gå av soffhäng glass och spöket laban =).
Nyårs hjältarna =)
Nyårs hjältarna =)

RSS 2.0