torsdag

I dag fick Nicole åka till dagis, verkar bara som hon var seg igår för i morse var lika pigg som vanligt!
Jag åkte till emilie och hjälpte henne att storstäda och sen åt vi lite lunch.
Hämtade Nicole innan mellis på dagis och vi cycklade hem till farmor för lite kaffe bullar och hopp på stutsmattan.
Nu ligger nicole och sover och david är på föräldra möte på dagis =).

Tyvär verkar det inte som det kommer någon bebis i dag heller så det ser ju ut som det kommer att bli en liten oktober bebis =)!!
Nu ska ja slappa på soffan och hoppas att vattnet går eller att värkarna tar fart ;).

Byye!!

Världens finaste pippi!!!

...

  • Nu har jag då  torkat golv, dammsugit å plockat undan, tvätta två maskiner med tvätt och lagat lunch till trollet men nej då inte ett ända litet tecken på att någon bebis skulle vilja komma ut!!
Usch blir på så dåligt humör, har inte alls tålamod till denna eviga väntan!!
Nu ska ja kasta mig på soffan med nicole och sova ett tag!

Onsdag

Nu börjar jag bli lite arg på bebisen som aldrig vill komma ut, har haft lite molande värk i ryggen ett par kvällar irad sen somnar jag och när jag vaknar är de borta!!! Skit kul verklingen!!

Nu sitter jag och Nicole och tittar på bolibompa och ska snart äta frukost, sen bär de av mot dagis och massa bus för trollet och jag tänker åka hem och STORSTÄDA!! Jupp de kanske kan sätta fart på allt lite, och så är det ju trevligt och ha ett super städadt hus!!

Sen har jag massa tvätt att tvätta för när david kom hem i söndags från fotbollen hade han med sig HEEELA lagets smutsig och svettiga fotbollskläder!! Jipiieee.. Så det har varit tvättning av dom kläderna sen dess och vårat har fått vänta.
Med tanke på hur de luktar om typ 20 mäns svettiga kläder kändes det som de blev bäst så =)..

Nu ska ja fixa lite frulle..

Byeeeee!!

Sunday!!

Redan söndag, helgen går verkligen sjukt fort.
I går åt vi middag och oscar och sofia, vilket var mycket gott och mysigt, tusen tack till er =)!!
Barnen lekte och hade skojj och deckade sedan i soffan, vi spelade yatzy och självklart van JAG :D.. nää det var ju verkligen inte självklart men så var det iallfall. Nicole vaknade 7 i morse vilket är mycket tidigt för henne att vaknade på en helg, nu sitter vi här i soffan och snoret bara rinner på henne =/ stackrs..
David ska ut till adelsö och spela fotboll idag och jag har inte helt bestämmt än om vi ska följa med och titta eller om va ska vara hemma, är ju bara så extremt tråkigt att bara sitta hemma och glo heeeela söndagen.
Får väl låta nicole bestämma vad hon vill göra =).

Nu ska ja göra ett tappert försöka och väcka david och sen göra lite frukost till dom =).

Byyeee

Lördag

I morse låg vi kvar i sängen till 10, var mycket skönt!! Men varje morgon när man vaknar och inser att det inte "hänt något i natt heller" blir man besviken. Har ju fått för mig att det kommer att kommaigång på natten bara för att det gjorde det med Nicole, men man har ju inte en aning kär så kan ju lika gärna sätta igång nu ;).. haha

Idag storstädade vi här hemma, tillochmed david hjälpte till och nu är här så rent och fint!
Vi tog sen en cykel promenad till farmor och hälsade på.
När vi kom hem tittade david och nicole på fotboll och jag bakade lite havre kakor!! Mums, dom blev skit fula men väldigt goda!!
Nu håller david på att klä på sig och nicole leker på sitt rum, men snart är de dax att åka mot kungsberga och oscar och sofia viggo och vilma på lite lördagsmys och middag =).

Ha de grejt!!

Äntligen Freeedag!!

Gud så skönt att det är fredag, david var ledig i dag så vi passade på att lämna nicole på dagis och sen åka till de nya "bromma blocks", var väl tyvär inte så imponerande men det var mysigt att komma iväg lite.

Vi åt jätte god lunch och åkte sen hem igen.
När vi hade kommit hem ringde sofia och kom förbi med en overall som hon beställt till bebisen, den var verkligen jätte fin.

När klockan närmade sig 3 åkte vi till dagis och hämtade nicole och sen vidare till emilie för att hämta leons gamla spjällsäng som nu vi ska ha till bebis.
När vi kom hem med sängen kom jag halvt på att vi glömt köpa saker att bädda med, alltså påslakan och sånt. hehe vilken koll man har.
Jaja antingen får vi göra det i helgen eller så får väl ja ta bussen och fixa de i veckan om inte bebisen hunnit komma =).

Just nu är david på träning och jag och nicole tittar på hotellkantarell och smäller i oss godis, middagen får vi ta när david kommer hem igen ;)..





Även denna dag är slut,


Nu är även denna dag slut och ingen bebis =(, Jag och sofia har idag varit på city gross och segstorhandlat =), det var verklingen skönt att åka utan david och handla, man kunde titta länge och mycket på alla onödiga saker det finns och bara ta det lungt!!

Iallfall efter ett par timmars handling var det bara att åka hem, trycka i sig lunch packa upp alla varor och sen upp på cykel och mot dagis!!
När jag och Nicole kommit hem från dagis var det bara att gå upp mot bussen och möta romana :D, var verkligen super kul att träffa henne. Var över ett år sedan jag såg hennes sist, och saknat henne har jag verkligen =)..
Svärmor kom också förbi och lekte lite med Nicole och hennes "bebis" (docka ) vilma.
Vi åt lassagnett allihoppa, vilket var super gott!
Nu är david på träning och jag är helt slut, ska krypa ner under filten i soffan och sova lite tänkte jag.



God natt...



,

I går var jag för, vad jag iallfall hoppas på sista gången på MVC, allt såg toppen ut och barnmorskan trodde nog allt att bebis kommer dom närmsta dagar och att jag inte kommer att gå över.. Man kan ju alltid hoppas iallfall...
Vid 8 i morse åkte jag och nicole hem till emilie och leon och åt frukost medans emilie jobbade och gjorde fina naglar.
När klockan var halv 2 hämtade vi nicole på dagis gjorde oss lite varm choklad och bullar och gick till skogen och letade lite svamp =) hittade ingen ätbar svamp men mysigt var det ändå!
När vi kom hem somnade nicole i soffan medans jag städade tvättade och lagade mat, allt på sammagång =).
Nu snart kommer sofia å vilmisen och hämtar oss och det blir lite storhandling på G!! =)
höörs sen!



..

Ingen bebis idag heller än iallfall =( får nog vänta ett par dagar till antar ja, idag har ju haft en riktigt slappis dag sov tre timmar mitt  på dagen så nu känner jag mig pigg som en nötkärna!! Sofia viggo å vilma kom hit vid 3 och vi fickde och åt middag ihopp. Alltid lika mysigt att träffa dom ♥.
Viggo och Nicole leker alltid så himla bra ihopp och är så gulliga med varandra!!
I morgon ska jag till mvc och vad jag hoppas på mitt sista besök utan bebis, hoppas iallfall att allt ser bra ut och bebisen snart är redo för att komma ut :D.
David åkte precis på träning så jag ska väl slappa ännu lite mer i soffan ;).
Byyeee






Jaha

Nicole var super glad i morse när jag lämnade henne på dagis, hon var ju ledig onsdag torsdag och fredag förra veckan och jag tror hon tyckte det var alldelse för länge för att umgås med sin mamma =).
Idag skulle jag ju hålla mig hemma och vänta på att dom ska komma och byta något på våra element men när jag kom hem från dagis var dom redan här =)
Så nu är det gjort!! Då betyder det att jag inte behöver sitta och uggla heeela dagen utan kan iallfall ta en lite höstpromenad, tänkt att det kanske kan locka ut bebisen =).
Byeee!!

Blev inte så tråkigt ändå

Trodde att söndagen skulle vara mycket segare än va den var, jag och nicole gick en låååång promenad eller jag gick och hon cycklade, vi ät bullar å parken och har lagt massa pussel =).
Det blev en riktigt mysig dag!
Nu är Nicole ute i parken men grannkompisarna och jag ska väl snart börja med middagen.
I morgon MÅSTE jag ringa en läkare så vi får tid för ett pricktest på nicole just nu verkar det nästan som hon reagera på allt hon stoppar i munnen, är ju glad över att det bara är massa röda prickar på henne men man blir ju lite orolig att hon ska få andingssvårigheter eller något annat dumt =/..
Kom på att ja måste vicka lite tvätt också så det är väl lika bra att passa på när trollet är ute..
Byeee!!

Tråk-söndag!

Usch jag gillar inte söndagar även fast jag inte ska upp till jobb eller något i morgon så tycker jag det är helt värdelöst!!
I morgon måste jag hålla mig hemma hela dagen för det ska komma några och fixa något med våra ellement!
Och dom ska komma mellan 8-17!! Tjoohoo.
Mamma ska komma hit snart med nybakt bröd till oss och lite annat gott så ska vi äta frukost tillsammans och sen ut och ta en promenad, det blir nog mysigt!!
Men det ser riktigt kallt ut ute.

Jaha idag är det val, första gången ja får rösta! Jag och david var i bibloteket och rösta redan förra torsdagen, han jobbar ju idag och jag tänkte att kanske föder jag barn i dag så jag inte kan :P eller att det är tråkigt att gå själv och rösta ;). Ska sätta på lite te och fixa lite innan mammsen kommer med frulle!!







Lööördag!!

I morse hoppade jag och Nicole på cykel och hojade ner till centrum för att handla lite inför bullbaket, men direkt när vi kom hem kom sofie och liam förbi och lekte ett tag med oss, eller barnen tittade på "det regnar köttbullar" och jag och sofie drack saft och mumsade kakor!! Var väldigt kul att träffa henne, var ju ett tag sen!!
När dom hade åkt satte vi igång med bullbak och det blev tre plåtar, så nu har vi frysen full!!
Hade nu tänkt att vi skulle gå ut och cyckla lite så nicole inte hoppar sönder hela soffan av tristes men hennes regn kläder är visst kvar på dagis =/.. Bara att hoppas att det slutar ösa ner snart.

I


I morgon jobbar david så jag tror de är dax för lite bullbak, kanske de kan sätta igång värkarna??

Dax igen

Jaha det var ju ett väldigt bra tag sedan jag skrev här men nu när ja bara är hemma igen tänkte ja att det finns tid!! =)
Det är bara 10 dagar kvar nu tills bebis nr 2 kommer och fy fasiken vad nervös jag är =/ hjälp..
Nicole tjatar mer och mer om när bebis kommer och hennes väntan måste ju vara ännu längre än min och davids.
Ja vad har mer hänt sen jag skrev sist, joo vi har köpt radhus och flyttat till träkvista. Heeeeela sommaren har david och hans mor med pojkvän renoverat så nu är det fint, bara trappan och lite små pill kvar men det får väl ta den tid det tar!.
Veckan som varit har Elisabeth och Tomas från Norge varit här och det har verkligen varit super mysigt, är så synd att man träffas så sällan men det blir väl tyvär så när det är så långt imellan.
David är på bio med anders i dag och Nicole sitter brevid mig och mumsar popcorn, vääldigt viktigt med fredgasmys för henne ;).
Ska lägga upp lite nya bilder senare hade jag tänkt!!

..

Jaha det var ju ett väldigt bra tag sedan jag skrev här men nu när ja bara är hemma igen tänkte ja att det finns tid!! =)
Det är bara 10 dagar kvar nu tills bebis nr 2 kommer och fy fasiken vad nervös jag är =/ hjälp..
Nicole tjatar mer och mer om när bebis kommer och hennes väntan måste ju vara ännu längre än min och davids.
Ja vad har mer hänt sen jag skrev sist, joo vi har köpt radhus och flyttat till träkvista. Heeeeela sommaren har david och hans mor med pojkvän renoverat så nu är det fint, bara trappan och lite små pill kvar men det får väl ta den tid det tar!.
Veckan som varit har Elisabeth och Tomas från Norge varit här och det har verkligen varit super mysigt, är så synd att man träffas så sällan men det blir väl tyvär så när det är så långt imellan.
David är på bio med anders i dag och Nicole sitter brevid mig och mumsar popcorn, vääldigt viktigt med fredgasmys för henne ;).
Ska lägga upp lite nya bilder senare hade jag tänkt!!
Puss!!

RSS 2.0