=)

i morgon får jag äntligen träffa mina super fina vänner från norge =), och första gången jag kommer träffa tomas :S är faktiskt nervös och kommer säkert fälla en och en anna tår :P..
Ska sova nu!


hörs.


Söndag

Jaha i går blev de skansen och en mycket både glad och rädd Nicole! Det fanns ju massa spindlar och det är ju inte populärt direkt, men krokidiler och fiskar var mycket roliagre och Nicole ville mer än gärna klappa krokodilen.
Sen bar det av till stadium och nya regnkläder stövlar och en lite tunnare mössa =), blev så fint så.
Sen bar de av hem till farmor och farfar janne med lite korv grillning lek med fargo och senare en god middag.
I dag blir de nog tyvär bara en tråkig hemma dag med stor städning och tvättning, för på onsdag kommer norge hit och jag får träffa lille tomas för första gången. =) Kommer aldrig kunna hålla tårarna tillbaka :P.
Nu sitter Nicole och tittar bolibompa och hostar så halsen snart går sönder =(, hoppas verklingen inté att hon ska gå och bli dålig nu.

Hörs..


Lördag!!

Jaha, vaknade kvart över 4 i morse/natt och kunde verkligen inte somna igen, kul kul att få sova lite extra på en lördags morrn.
Igår fick vi hem ett erbjudande från ekeröb på en lägenhet i brunna, jag vill verkligen verkligen ha den. Hoppas hoppas david också vill.
Vore verkligen skönt att bo på ekerö igen, nära jobb dagis å alla vänner =).
I dag ska vi först åka och handla regn kläder till mig och Nicole och sen antingen skansen eller junibacken, får allt se vad det blir.
Hörs.
// N


RSS 2.0