sämre än sämst

Ja ja är verkligen sämst på att skriva här, får ju inget tid när man ligger och solar hela dagarna och grillar och har de mysigt hela kvällarna men men ska väl försöka blir bättre, men kan tyvär inte lägga upp bilder för vi e ju inte i sumpan längre, ska hämta lite saker där på torsdag med sofia..
Jajja men ialllafall förra veckan var ja och hälsade på nicole nya dagis, 100 gånger finare gård än vad hon hade förut och personalen verkade jätte trevliga. Där inne va de jätte stort oc öppet så det blir nog bra.
Dom som ska hyra våran lägenhet kommer förhoppningsvis och i veckan så vi kan skriva kontrakt med dom och sen kan vi hämta alla våra saker så får vi se om det blir ekerö lr munsö för våran del =).. de viktigaste är att vi får flytta ut till den här sidan =).
I går kväll åkte david och hämtade tillbaka våran älskade lilla xingo som har bott hos hans mamma i nästan 2 år.. men nu äntligen fick han komma hem. Nicole blev överklycklig när hon vakande i morse och märkte att det hade flyttat hit en katt.
Já va har man gjort mer på sistonde joo i dag var ja sandra fanny sofia viggo och nicole på lundhagen och badade och de resulterade i att ja blev lika röd som en kräfta mycket mycket snygg. Så i morgon får ja hålla mig i skuggan, Viggo ska komma hit och leka för hans mor och far ska jobba =)..
nää nu orkar jag inte skriva mer utan ska gå ut och sätta mig =)

!!

Dåligt dåligt.

Ja ja suger verkligen på att skriva här men det är ju sommar, så det finns bättre saker att göra än att sitta vid datan. Midsommar var skojj lite för mycket fylla och lite för mycket ångest men men det är väl så det ska vara. Men början av veckan har varit jätte mysig varit och badat med sötisarna sofia och viggo inte för att det gick så bra som vi hoppades men men. Sen har vi cycklat massa och hängt med svärmor ;-) i morgon blir det att sola med sofia och barnen får leka :) ska försöka skriva i morgon. Puss och hej.

hemma igen

Hemma igen efter student 20 års dag och norge en vecka =).. orkar inte uppdatera allt i kväll men det var iallafall en toppen student för mig del och norge också =)...
kanske skriver och lägger upp bilder i morrn =)

dåålig

dåååligt på att uppdatera men det är så mycket att göra inför fredag, nu när det verkar bli dåligt väder var vi tvungna och fixa massa infravärme och mer party tält ;) men inget väder kan förstöra denna dag, haha hoppas jag iallfall..
Conny ska komma och vara dj eller vad man nu säg

.

Studenten på freeeeedag och 20 på söndaaag :D

RSS 2.0