tisdag.

Super tråkig dag i skolan i dag känns som vi inte gör ett skit mer än att bara sitta, då kan ja ju istället vara hemma med min grisunge och mysa.
I morgon har vi ett stort prov i folkhälsa och ja får inte ett skit gjort känner mig inte helt 100 juts nu.
Sen på torsdag ska nicole vara hemma hos sofia och viggo medans jag har mösspåtagning och sen blir de grillning med massa ungar och deras trevliga föräldrar hela kvällen!!

skriver kanske sen...


helgen

Haft en helmysig helg i fregads var ja romana rebecca och några fler ute och tog en öl i solen och bara umgicks.
På lördagen var de upptidigt och åka ut till ekerö där vi tog de lungt och fickade i trädgården hela dagen.
På sändagne var de mysfrukost hemma hos sofia oscar och viggo sedan biltema och storstädning av lekstugan hemma på tomten =).
Sen fick ja meddelandet om att min farfar gått bort blev de ju bara lite för mycket, nu har ja mist morfar pappa och farfar på mindre än 10 månader, tycker verkligen att det får räcka nu,
Men ja ska verkligen ta vara på dom fina människor man har kvar nu.

god natt!

God morgon!!

Börjar kvart över 12 i dag, super skönt. David lämnade nicole på dagis i morse så ja slapp gå utanför dörren.
Nattis kommer hit om nån timme så ja tänkte passa på att städa och duscha å allt innan hon kommer så man hinner ta en ficka lr nåt.
På fredag ska mamma vara barnvakt åt nicole ett par timmar på kvällen david ska spela fotboll och jag romana rebecca och några fler ska gå ut och ta några öl =) hoppas bara de blir bra väder så man kan sitta ute.
Kom ju på att ja inte skrivigt något alls om tina turner konseren, den var sjukt kolla och super bra även fast ja märkte att dom flesta andra i publiken var ett anatl år äldre än mig och ja kände inte igen alla låter så var de skit bra, riktigt las vegas uppträdande =).
Men herregud de e fan skruttikärringen 69 år å så pigg, nu har man verkligen något att se upp till när man blir i den åldren!!

Nää nu måste ja sätta igång lite här!

                                                                                 

                                                                                               


tisdag =)
Varit i skolan i dag och igår och haft de tråkigt, men men snart klar bara några veckor kvar känns super skönt verkligen.
I morse var de föräldra frukost på dagis va riktigt mysigt att äta frulle med nicole och dom andra ungarna.
Davids mamma helene var här ett tag på eftermiddagen och hälsade på nicole =).
Har inte direkt så mycket kul att skirva märker jag så ja kanske skriver mer i morrn, ska kolla på despret nu =)
Pusshej!!


söndag

Begravningen gick mycket bättre än vad ja trodde och var hur fin som helst, det var självklart en av dom jobbigaste sakerna jag gjort i mitt liv. Men var ändå nöjd hur de blev och glad för att de kom så mycket folk. Efter begravning åkte anderas och elisabeth hem och jag träffade lite kompisar och grillade var skönt att tänka på lite annat =).

I går kväll var martin och romana här vi käkade tacos killarna kollade på fotboll och jag och romana gick och hurde mirrors :S usch den var hur jävla läskig som helst.
Snart kommer mamma hit och ska hämta nicole ett par timmar så ska ja och romana åka och shoppa lite i kista ingen lust alls att ta med mig nicole går inte direkt att ha henne i vagnen så länge hehe,

I kväll ska jag mamma och några fler gå på tina turners konser :D blir nog skojj!!

Pussåhej!torsdag

Är ute på ekerö med nicole david är och jobbar och anne och hennes mamma var precis här.
Elisabeth och anders kommer i kväll och david ska hämta dom på arlanda.

I går kväll var sofia över ett tag och gjorde mig sällskap när david tränade lika mysigt som vanligt att träffa henne :D.
Har suttit och titta igenom pappas dator på alla kort och de finns massa av mina gamla kort här innan vi fick nicole haha jätte kul att titta på =).

I morgon är de begravning :( usch usch.. börjar faktiskt blir jätte nervös har inte alls lust att gå dit om ja ska vara ärligt men men vem tycker att ens pappas begravning är kul??

Nä nu ska ja lägga upp lite snygga kort ja hittade :P

Lägger väl upp lite fler snygga bilder senare=), nu ska ja börja städa och åka och handla innan norge kommer.

Pussåhej!

Freddie wadling

I den stora sorgens famn
finns små ögonblick av skratt
så som stjärnor tittar fram
ut ur evighetens natt
och i solens första strålar
flyger svalorna mot skyn
för att binda sköra trådar
tvinna trådar
till en tross
mellan oss..
så vi når varandra

i den hårda tidens brus
finns de skrik som ingen hör
allt försvinner i ett sus
som när vinden sakta dör
alla tårarna har torkat
till kristaller på min kind
jag har ropat allt jag orkat
allt jag orkat efter dig
hör du mig
kan vi nå varandra

i den långa vinterns spår
trampas frusna blommor ner
och där ensamheten går
biter kylan alltid mer
ändå har jag aldrig tvekat
mellan mörker eller ljus
för när månens skära bleknat
har allt pekat åt ditt håll
och från mitt håll
kan vi nå varandra

i den stora sorgens famn..

...

Har varit väldigt dålig på att uppdatera den senaste tiden, jag nicole och david har bott ute på ekerö i pappas hus och tagit det lungt och minst massa fina minnen.
I dag var första dagne i skolan för mig igen och det var väl sådär inte helt lätt att koncentrera sig men de måste väl bara gå helt enkeklt.
I morgon ska ja en stund till skolan och efter det träffa en barndoms kompis som jag umgicks väldigt mycket med när ja var yngre och som även kände pappa mycket bra ska bli jätte trevligt att träffa henne.
Efter det ska vi åka ut till ekerö och sova där för på torsdagne kommer anne och hennes mamma och jag och nicole ska träffa dom även min farbror och farfar kommer nog.
Sen på fredagen är de begravning och det är något som verkligen känns tungt att ha framför sig förstår inte hur ska ja klara de =/. Det känns verkligen som ja ännu inte förstår vad som hänt utan att ja bara bär en klump i mig och inte veta varför men jag antar att efter begravningen kommer ja verkligen att förstå vad som hänt  e bara inte ¨direkt säker på om jag verkligen vill förstå.
Usch allt känns verkligen tungt just nu och jag skulle göra så mycket för att bara få sitta i pappas stora famn och att han ska trösta mig som han alltid gjort. Jag och nicole satt och tittade på kort i dag och hon såg ett kort på pappa och blev så glad och började hoppa runt och ropa på morfar, det gör verkligen ont att se.
Nä nu måste ja göra nicole klar för att gå och lägga sig!!Kommer alltid minnas min pappa för den underbara roliga snälla och fina människa han verkligen var, kommer alltid ha en stor sorg i hjärtat efter honom!!

...

sämst på att uppdatera bott på ekerö senaste tiden.
Skriver mer i morgon!!

GOD NATT!

Godmorgon!

varit sämst på att skirva. Tänkte uppdaterar vecka senare i dag!!

RSS 2.0