.

Sjukstugan fortsätter.. Igår när mamma hade slutat jobbet kom hon ut till oss med en present till Nicole  ett nintendo ds med toystory spel =), David kom hem vid typ halv 6 och då käkade vi middag, mitt i allt spyr Nellie upp hur mycket slem som helst :S, vi ringer till vårdguiden och dom tycker vi ska åka in till astridlindgren för att lyssna på hennes lunger så hon inte har massa slem. farmor som bor nära kommer och tar hand om Nicole så hon slipper följa med, väl inne på sjukhuset var de världens kö.. När det väl var våran tur att träffa sköterskan lyssnade hon och mäte syretillförseln på Nellie hon tyckte att allt såg bra ut och hon bara åkt på en ordentligt förkylning, av alla dagis pussar från storasyster!
Men hon tyckte också att vi skulle vänta och träffa läkaren när vi ändå var inne, tyvär så var det 2 timmars kö innan läkaren hade tid med oss :(.
Men vi köpte oss varsin cola och en twix och satte oss snällt å väntade.
När det äntligen blev våran tur tittade läkaren på henne i 2 min och konstaderade precis som sköterskan att det bara var en förkylning och ingenfara.
På vägen hem stannade vi på MAX och smällde i oss hamburgare pommes å chilicheese.
När vi kom hem var det bara rakt ner i sängen med alla sjukabarn.
I morse gick jag upptidgit å iväg till Emilie och fixade mina naglar och drack lite kaffe innan  David började jobba vid halv 12.
Nu är vi hemma igen och kollar på aladin, ska plocka undan och tvätta lite också, och sen hålla tummarna för vi alla vaknar i morgon friska och krya :D
sjukling nr1
sjukling nr 2

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0