:/

Är så sjukt irriterad just nu, att folk fan inte kan låta bli att snacka om såna här saker min familj varit med om är ju helt sjuk.
Tycker verkligen att det är så dåligt med rspeckt mot mig och dom andra i min familj, hur kan det här ens vara kul att prata om??

Om någon vet det skriv gärna och förklara


...

Jaha som vanligt var det mycket nödvänigt att åka till skolan i dag åkte i princip bara dit och vände, träffade sen frida och rebecca och åkte till solna men är alldeles för pank för att shoppa men men titta kan man ju alltid göra. Sen gick ja och rebecca hit och gjorde inte ett skit och sen hem till henne där vi inte heller gjorde ett skit men trevligt ändå=),
var vår fest nere i sumpan i dag och gick ner i snabbis sen kom regnet och vi gick hem =(...

=) Byebye

Blåsigt värre!!

Först vill jag börja och gratta min fina linda som fyller 21 i dag!
stooort grattis!




hahahah tog den "snyggaste" bilden jag kunde hitta på oss ;)

I morse gick ja hem till rebecca drack kaffe och åt lite frulle, vi gick sen ner till sumpan och kollade runt sen var det deax för rebook att åka och jobba och då kom fritjoff vi satt på gusto hela dagen och försökte intala oss själva att det gick suuper bra att sitta ute och att det inte alls blåste, det gick väl sådär men trevligt var det iallfall =)..
David ska titta på fotboll i kväll och ja hade tänkt att börja min tv kväll med renthus hahaha, lite halv kul ibland..

Ha en trevligt kväll!

Onsdag

Usch vilket konstig väder det är i dag =/ Vill ju ha sooool, just nu sitter jag och väntar på att både romana och rebecca ska ringa, får väl se vem av dem som hinner ringa först.
Ska träffa rebecca en stund och gå ner på sumpan och titta lite och sen lite senare kanske fritjoff skulle dyka upp.
Skulle verkligen behövt städa i dag men hade ingen som helst lust får väl ta de på söndag eller nåt.
Ska dricka upp mitt kaffe nu och förtsätta vänta på att r and r ringer.


///...

Tisdag

En helt värdelös dag i skolan gjorde inte ett skit så det känndes verkligen onödigt att vara där men men.
På eftermiddagen i dag hade vi utveckligssamtal på dagis och det gick jätte bra =) skönt att hon sköter sig så bra å e dukigt!! =)
Ingen kolmården för mig finns ingen barnvakt men det är ganska skönt kan ja vara hemma å fixa hela dagen =)
kanske träffar rebecca och tar en ficka, och ska föröska få med henne ut på fredag =)!!
Lägger upp lite bilder från i helgen!



Me and my biatch ;)





Före röjning =)







Efter röjning =)

Duktigt va?

back in sundbyberg

Nu e vi tillbaka i sumpan =) tråkigt men ändå skönt att ha alla sina saker, varit en super mysig helg med david och nicole vi har fixat såå mycket på tomten ätit god mat och drukigt lite vin =) kan de blir mysigare?
I morgon är jag ledig igen hehe men måste åka in till stan och hitta skor till studenten, haha hade köpt ett par en fick ju fan inte på mig dom har för feta fötter :P.
Sen på onsdag blir de kolmården och sen på fredag ska jag faktiskt ut, hör och häppnad har väll inte varit ute på hur lääänge som helst och verkligen inte på krogen hehe. men det ska faktsikt blir skönt att vara barnfri ett par timmar =).
Å fredagen efter de är de studenten :D de ska bli både skönt och suuuper kul =).
Så vi ses i spånga vid 6-7 tiden på kvällen och festar järnet ? ;)

Pusssåkram!

.

Är så dålig på att skriva, vi e ute på ekerö och datan här funkar inte. I onsdags var det min farfars begravning :-( men annars har vi hållt på och fixat massa på tomten vilken skilnad lägger upp bilder i morgon när vi kommer till sundbyberg. Sofia och viggo har varit här och lekt och sofia har hjälp mig att fixa inne. Massa att göra innan man kan flytta in. Nu i kväll har vi varit hos davids mamma och ätit middag och haft det mysigt. I morgon tänkte vi ta en promis och titta på nicoles dagis :-D puss och kram. God natt!

God natt älskade elisabeth



God natt Elisabeth!!

Miss u..

helgen

I helgen var vi ute på ekerö och hade 2 årskalas för en jätte sur och feberig tvååring. men mycket paket fick hon, herregud dom där ungarna har ju allt redan i tvåårsålder hehe.
massa leksaker kläder gunga och sandlåda =).
I dag var jag i skolan men är nu ledig tills nästa måndag =) superskönt, i morgon ska ja åka och färga håret hos steffie, och på onsdag är det begravning för min farfar =(, blir nog ett tung begravning för det kommer påmina så mycket om pappa men det är väll bara att ta sig igenom, efter allt som hänt i mitt lilla liv kan man ju inte bli annat än stark antar jag eller så blir jag e psykfall om några år haha.
I dag fick vi dagis plats på ekerö :D blev väldigt chokad att det gick så fort men men ska gå och kolla på dagiset i vecka sen är det bara att hoppas att vi får flytta =). ja herregud vad glad jag blir om vi äntligen får flytta tillbaka :D

I dag satt jag och kollade i almenackan och mräkte att de typ bara är 11 skoldagar kvar innan studenten :S hjälp.
men det ska verkligen bli kul först utspring halv 12 sen mottagning och sen stooor fest hos mamma på kvällen =) blir roligare än krogen får då kan ma ta dit alla man vill ha där, mamma har hyrt massa långbord och mingel bord och fixat partytält ;) så det blir nog toppen. =)

Nu bjuder jag på lite kort.













Lite kort från helgen =)

mmm..

Nicole dekade precis =/ måste varit helt slut av att bara sitta hemma och titta på när jag städar och tvättar,
Rebecca kom hit idag och hjälpt mig lite med rensing av kläder och sånt och gjorde mig och nicole sällis när vi käkade lunch, mycket trevligt,
David har ju match i dag så han kommer hem sen =(. Frida skulle komma förbi runt halv 8 med en flaska vin och göra mig sällskap, det är alltid lite trevligt =).
I morgon är david ledig så nicole får vara hemma med honom jag slutat tidigt och då åker vi ut till ekerö och har det mysigt och fixar inför Nicoles kalas på lördag =).

Ha en trevligt kväll alla glada!

God morgon!

I dag är ja ledig och Nicole fick också vara hemma hon var så trött i går kväll så jag tyckte det var bättre att låta henne siva ut, och dessutom e hon super förkyld =/, hoppas hon håller mig frisk till sitt kalas =).
I dag hade jag tänkt att rensa lite här hemma, ta bort lite av nicoles försmå kläder och sånt som måste göras ibland=), david har match i dag så vi blev ensamma hela dagen och kvällen men jag tror sandra och hennes dotter angelina kommer förbi en stund =), vore skojj har inte sett dom på flera månader.
Nää nu ska jag och Nicole mysa lite och titta på hitta Nemo.

Pusshej!





Min 2 åring

I dag blev mitt lilla troll två år, herregud var tiden går..
Hon var först med mig till skolan och kludrade ner våra bord sen träffade vi sofia och lillpolisen viggo, vi köpte bakelser och gick hem till oss och fickade. Viggo och Nicole blir ju lite lätt tokiga tillsammans men dom e så söta!!
Efter ett tag komma mamma med paket till nicole hon var så nöjd men mest för pippiparaplyt hon fick, hon fick också en väldigt spännande docka som kan bajsa äta och gråta ;) haha men den var de nog mest jag och sofia som diggade.
Det var iallfall en mysig dag men de stora kalaset blir ute på ekerö på lördag men släkt och vänner.
Just nu är david och tränar och ja borde diska men e helt slut efter allt firande hehe.
I dag har ja fixat och ställ Nicole i dagis kö på ekerö så nu e de bara att hålla tummarna att vi får flytta också,
Det ända som var dåligt med denna dag var att jag saknade pappa lite extra eftersom jag visste att han skulle varit här om han levt :(. Men då var de ju tur att sofia å viggan kunde vara här så ja slapp vara helt själv hehe,


Nu ska ja titta på en film och sova, Nattinatt!



tisdag

Herregud tiden får såå fort i morgon fyller min lilla sessa 2 år :D vart tog tiden vägen??
å snart är det inte lång tid kvar tills studenten, blir nog riktigt roligt =).
Hade kontakt med en jurist i dag och det verkar se väldigt ljust ut för oss att få flytta till ekerö :D blir så glad det är verkligen det jag mest just nu, skulle inte klara av att huset blev sålt alla mina minnen finns ju där och när nu inte pappa finns skulle det verkligen kännas bra att bo där. men men tänker absolut inte hoppa högt än =).
Jag har bara en lektion i morgon och den får nicole åka med på sen åker vi hem hit och äter lite tårta med mamma, hennes stora kalas e inte förens på lördag =).
Nu ska ja städa lite och sen börjar navy cis :P haha
hörs!



Min lilla groda på BB

Måndag!

I dag fyller malle 1 år grattis!!




I dag var ja hemma från skolan rebecca sandra och fanny var här och käkade lunch med mig, sen gick vi och hämtade Nicole på dagis och fanny och nicole lekte ett par timmar.
Nu ligger nicole och sover david jobbar och ja hade tänkt att göra lite te och sen slänga mig i soffan =).

Hörs i morrn!

Sov gott

Vi är ute på ekerö och elin åkte precis hem nicole har sovigt i många timmar och david har också sovigt ett tag, ja och elin grilla och åt en massa godis. Blir faktiskt avis på henne där hon går runt med sen söta lilla mage :), bli väl min tur snart igen kanske. Nä men klockan är snart halv 2 på natten och vi ska ju upp halv tidigt i morgon, så det är nog dax att sova ett par timmar! God natt!

torsdag

E helt slut efter den här dagen, vi var på ktc igen och denna gång skulle vi handleda några grupper från 1an. Det var kul men som sakt e ja helt slut. Mamma fick hämta nicole på dagis i dag eftersom både jag och david kom hem så sent och mamma är ledig i morgon så nicole fick en helkväll med sin mormor och sova över=)
Jag och david åkte och handlade massa god mat chips dipp och godis åkte hem och satte på filmen outlander som faktiskt var bra och har bara tagit det lungt sen dess =)
I morgon efter skolan ska ja möta mamma och nicole i vällingby och handla presten både till moa davdis lillasyster som fyller 11 i morgon och har kalas på lördag men även till min stora tjej som fyller 2 på onsdag och självklart lille malle som fyller 1 på måndag :D, måånga födelse dagar just nu.
Nu ska ja packa i ordning lite saker för i morgon åker vi till ekerö igen hehe.

god natt!!



Nicole lär sig cykla =)

God morgon!

Det var inte alls så kul i går som jag hade tänkt bara iskallt att lika ute och spela halv död =/, när vi var klara fickade jag och rebecca och shoppade lite sent var det hämtning på dagis och jag och nicole följde med rebeca och ungarna hem, där blev de kaos men men det är väl så de e med barn ibland =).
Nu väntar jag på att nicole ska vakna så bär det av till dagis och sen en lång promis med rebecca, senare i dag kommer sofia och ska fikca lite =).


Pussåhej!

God morrn!

God morgon, i dag ska vi vara kl 10 på sös och göra en katastrof övning :S, har ingen som helst lust vill bara vara hemma å fixa vill inte ut bland folk i dag.
men men det är väl bara att palla sig i väg tyvär,slutar vid halv 1 iallfall och då ska ja hem och stoor städa, skulle vara skönt om det äntligen blev lite ordning här =)

Hörs då!


Lovley friends =)



   









Nöjd =)

Fick veta några av mina slutbetyg i dag och blev både chokad och glad :D skönt skönt..
I gad var vi på ktc med skolan riktigt kul fick ju lära sig en hel del..
Rebecca hämtade nicole på dagis och ja gick ditt när jag var klar på sös och käkade middag och hade de trevligt ett tag, ungarna sprang runt och var helt galna men väldigt söta.. =)

Nää nu ska ja ringa Elisabeth och kolla läget i norge.

hörs!

mösspåtagning valborg och annat mysigt.

Haft en jätte mysigt helg och vecka på ekerö i torsdag hade vi mösspåtagning i skolan =) riktigt trevligt, efter de möte ja upp rebecca alex å ungarna i bromma åkte till ekerö för att möta upp sofia och viggo och sedan kidnappa honom e sväng :P..
Vi åkte hem til oss och tog några öl medans alla galna ungar lkete runt.
Senare kom sofia och oscar och martin och romana vi käkade middag i kaos gick sedan till brasa för att ungarna skulle få se men dom var inte direkt imponerade men men vi andra hade ju mysigt iallfall =) hehe,
Hela fredagen var rebecca och alex kvar och vi fixade på tomten och hade de skit mysigt grillade lite och sen åkte dom hem till sumpan. Resten va helgen tog vi de bara lungt och hade de mysigt med davids family =).

Lägger upp bilder senare.
Puss!

RSS 2.0