Måndag

Nicoles första dag på dagis på två veckor, hon verkade tyckte de var skit skojj att komma tillbaka!
När nicole var på dagis kom min käre vän rebecca förbi och vi gjorde oss lite kaffe och gick ut och satte oss i solen och snackade skit ett bra tag, kul att träffa henne var ju länge sen nu har ju saknat min vän ! =)
Vid tre åkte vi och hämtade nicole på dagis för att sen åka och möta upp loppan hector och anders och åka till leklandet i bromma ett tag, barnen hade skit kul och de tror ja iförsig killarna ocksp hade :P haha...
Den här dagen har faktiskt varit helt okej skönt att träffa rebecca och få sitta och prata av sig lite.
nää snart börjar csi =) nattinatt!!

trötter!

Hemma igen efter en heldag med familjen, e helt slut.
I morgon ska nicole på dagis var två veckor sen hon var där nu så nu e de väl dax =).
Eftersom david ska vara hemma den här veckan också kan vi hitta på massa saker tillsammans =) myspys.
Mamma kom hem från paris i dag och hade köpt massa super fina kläder till nicole :D och en jätte fin klänning till mig :D.

nää nu e de dax och sova!

Natti!



Våran stora tjej!

lördag

Varit en helt okej dag i da, jag david och nicole åkte i morse till adidas lagret i hammarbysjöstad ja köpte ett par mjukisbyxor och så köpte vi en röd adidas dress till nicole =), ur söt blev hon!
Efter de åkte vi förbi davids mamma på ekerö och mumsade våfflor och hade de mysigt!
Sen åkte vi hem gjorde pizza badade barn hade de mysigt och nu tittar iallfall david på fotboll!
I moron fyller min mormor år så vi ska åka upp till uppsala där hon bor och hämta henne, vi ska äta middag hos mamma som kommer hem med massa fina presenter från paris till nicole =).

Pratade i telefon med pappas sköterska marie i dag, kändes väldigt skönt att prata lite med henne eftersom hon varit mycket med pappa under ett par år och särskilt den sista tiden. Blir bara så ledsen att veta hur dåligt han mådde, ville verkligen bara att han skulle vara gld som han alltid har varit, glad rolig och världens snällaste, världens snällaste var han iförsig nu också men inte glad och det var ju de som var viktigast för mig!

Nä ska jag krypa ner i soffan och dra en filt över huvudet!



..



ÄLSKAD o SAKNAD

God morgon

Nicole sitter glat och tittar på teletubies och ja håller på att föreberada för att tvätta, var tvungna att boka tvättstugan i de för vi har hur mycket tvätt som helst =/ usch! tänkte de skulle vara skönt att ha allt tvättat och städad till helgen!
Sov faktiskt helt ok i natt utan massa jobbiga drömmar.
I morgon har david fotbolls turnering vid träkvista och jag och nicole tänkte följa med och titta, skönt att göra något, davids mamma och lillasyster tänkte också komma ner och titta så då får man lite sällskap :D aldrig fel!
Ska städa klart här nu och sen upp och tvätta!!

torsdag.

Nicole börjar äntligen blir bättre och var faktiskt riktigt glad i dag =) kändes skönt, vi var i ekerö kyrka i dag och bestämmde gravplats hittade en jätte fin plats med kvällssol så de blir nog riktigt bra, efter de åkte vi hem till pappa och väntade på att prästen skulle komma och prata samma präst som döpte nicole =).
Vi pratatade ett tag och gick i genom salmer och sånt så de kändes helt ok när han gick därifrån.
Sen åkte jag david och nicole och åt middag på max, super mumsigt :P hehe.
Känner mig väldigt trött i dag så hade tänkt att gå och lägga mig redan nu =).



Dom fina gudföräldrarna nicole och prästen =).



Mina favoriter!

ekerö

Har varit ute på ekerö hela dagen i dag först på mamma grupp och sen hemma hos sofia oscar och viggo =) så mysigt att vara där tänker verkligen på annat, vi åt vofflor och hade de mysigt.
Anne ringde förut och hade varit på ultrlaljud allt såg jätte bra ut och bebis är beräknad till 17 agusti och de blir en POJKE :D är verkligen jätte glad för de, Olov ska den ju heta efter pappa =).
Anne är också väldigt glad för att de blir en liten pojke och mår så bra av att veta att hon känner sig lite glad i alltdehär.
En annan bra sak som hände i dag var att prästen ringde och de blir den prästen som döpte nicole =) pappa tyckte ju mycket om honom så de betyder en hel del att de blir han.
Nää nu ska ja sova lite i morgon blir nog en tuff dag vi ska ju först välja plats på kyrkogården och efter de ett litet möte med prästen, så ja tror ja behöver lite krafter.



Älskade pappa och anne.

alltid du och jag pappa!

Ännu en dag,

Ännu en dag har gått och det var skönt att inte behöva göra något spec i dag, vi åkte ut till sofia oscar och viggo och det var verkligen skönt att träffa lite vänner och tänka på annat för ett par timmar.
Min farbror ringde för en stund sedan och sa att kistan vi hade valt ut till pappa var på kort, ja ja vet att de låter sjukt men det var nästan lite komiskt typisk pappa att tillochmed vara för lång för en vanlig kista, allt han köpte behövde vara hur många XL som helst. hehe.
I morgon är de föräldra grupp på ekerö och om ja orkar hade ja tänkt att åka ut och gå på den, passa på att göra lite saker med nicole innan de dra igång mer att tömma hus och sånt.
Vi åkte förresten förbi platsen i dag där de hände, fick en stor kulmp i magen och började på väldigt illa, usch känns så sjukt att se :*(
Nä nu ska ja passa på att mysa lite med david!!


Anne pappa jag och nicole i italien i sep-08!
Den bästa resan jag någonsin varit på!!

Älskar dig pappa!

!

Hemma i sundbyberg igen efter en lång dag på begravningsbyrån, kändes väldigt jobbigt att åka dit men ändå ganska skönt när det var klart, känns som man börjat ta tagi saker å ja känner för mig och david och nicoles del att det skulle vara skönt att bli färdig med saker innan sommaren så man bara kan ta hand om varandra då.
På begravnings byrån bestämmdes iallfall att de blir begravning i lovö kyrkan 17 april 11:00 (ekerö kyrkan är stängt för ombygnad) men att grav stenen kommer vara där.
 Dödsanonsen är klar och är så glad för att både anne och gunnar låter mig bestämma oh välja så mycket, vi hoppas också på att få presten som döpte nicole, pappa tyckte han var så himla härlig!

vid fyra tiden i dag åkte vi hem till david mamma för att äta middag där och vara där ett tag och de kändes bra, att bara gå hemma och tänka mår man inte alls bra av men ja känner nu att ja måste måste börja orka mer. Nicole har sovigt borta sen torsdag och hon mår inte alls bra hon bara gråter ocj gnäller och vill inte äta och sova, även fast hon inte vet exakt vad som hänt förstår hon nog att ja mår väldigt dåligt och även david och alla andra runt omkring.
Så i morgon bitti hämtar vi henne och ska väll försöka göra något som hon tycker om, vill ju så gärna vara den bästa mamman för henne just nu men det är väldigt svårt att orka när man känner som jag gör just nu.

Det ändå jag kan tänka på just nu är varför?, varför blev allt så här? önskar bara att ja kunde gjort mer för honom att jag hade kämpat mer för att få honom gladare. men ja vet han var ju inte frisk man tror att deprision är en så lite sak när man bara vetat om de några veckor och ja själv och dom flesta andra runt honom hade knappt märkt de så de kom ju verkligen som en stor chock och de känns som ja fortfarnade lever i denna chock!!
Tog precis mitt lilla piller som får mig att sova gott om natten och inte drömma massa hemskheter!

Men pappa lilla lilla pappa, jag älskar dig så obeskrivligt mycket och saknar dig över allt!
Jag hoppas bara att du har de bra där du e just nu!! Och det kommer alltid vara DU OCH JAG!


Ibland liksom hejdar sig

tiden ett slag

och någonting alldeles

oväntat sker.

Världen förändrar sig

varje dag

men ibland blir den

aldrig densamma mer


Den här dikten kommer vara med i dödsanonsen som troligtvis kommer ut nu på lördag i DN =).



(jaja ja är en tjockis i bakrunden:P)

Men det är också världens stoltaste och bästa morfar med nicole i sina armar några timmar gammal!

jaja god natt på er=)

Och pappa du är så älskad & Saknad!

.......

I går kom anne å hennes vän till stockholm. Vi åkte alla ut och sov hos pappa och det känndes verkligen bra känndes som han var hos mig hela tiden. Vi satt och tittade på bilder hela natten och mindes allt bra vi haft med honom, Världens finaste pappa! Är ändå så glad att jag fått så många år tillsammans med honom och så mycket fina minnen. Men blir bara så ledsen och tänka på alla stunder vi hade framför oss. Blir bara så arg när ja tänker på att de finns en till liten bebis på väg som inte kommer att få träffa sin pappa och få alla fina stunder jag fått med honom!
Är så glad att jag har David Nicole och alla mina fina vänner, älskar er väldigt mycket!





Kommer alltid vara du och jag pappa!


...

förstår inte varför de här händer mig? och en person ja älskar så extremt mycket och inte kan leva utan bara försvinner, allt känns så tomt. mina stora trygghet e bara borta, hur ska ja nånsin kunna vara glad igen? är så arg ledsen besviken.
Alla fina minnen vi har och alla fina minnen vi hade framför oss, bara helt borta.
Vet inte hur livet ska kunna gå vidare efter de här, ja gör vad som helst för att de ska bli ogjort.
snälla snälla kom bara tillbaka, försökt ringt din mobil för att du ska svara å bara säga att allt är en dröm att du aldrig ska lämna mig, men ja vet att de kommer aldrig hända kommer aldrig mer få krama om dig aldrig mer få höra din röst.
Pappa jag älskar dig mer än allt! snälla snälla ja ber dig kom tillbaka!


Nu sussar prinsessan

Så glad att ja han träffa min groda i dag eftersom jag var hos städa hos tim kom ja hem så sent som hon låg redan och sova :(.
Hennes ögon har väl blivigt lite bättre men nu har hon fått feber och är väldigt hosta Fy fasiken för dagisbasilusker!.

Sitter nu och skriver mit mycket spännande arbete i folkhälsa som handlar om övervikt, hur tråkigt som helst men men de måste göras. Fick i dag reda på att student mössorna kommer veckan 15 :D Jippiie då känns allt lite mer verkligt, det ska verkligen bli super skönt!!
Vi beställde även denna i dag som vi ska få av våran lärare på studenten

 Lite halv fin tycker iallfall ja =).

Nu ska jag plugga lite mer och lägger upp dom nya bilderna från helgen om en stund!

dålig igen..

Nu har ja varit sämst på att upptadera men i fredgas var ja och nicole hemma hos sandra å fanny och käkade middag och tog ett glas vin, sov sen hos pappa jobbigt att åka hem sent på natten men små barn.
I lördags var ja och david å nicole bara hemma och kollade på melodifestivalen hejade så kalrt på måns :P men men,
I söndags var ja mamma nicole och olli i vällingby simhall och badade nicole var helt överklycklig och älskade de verkligen och efter de åkte vi it till nicoles farmor och hade myskväll :D.
Lägger upp bilder senare i kväll!
Sitter nu i skolan och ska snart ha projekt, David är hemma med nicole som har ögoninflamation =( stackars liten..
Skriver mer sen!!


Pussåhej

Ikea :D

Varit i skolan som vanligt i dag, efter skolan åkte frida med mig till dagis för att hämta nicole som var helt galen hon bara skrek och kastade sig i marken, hon fick inte äta snö och det var de som gjorde henne galen från början. Herregud att man kan vara så liten men ändå ha sånt humör :/. Sen vif 5 tiden kom david hem och mamma kom och hämtade oss och vi åkte till ikea för att shoppa loss lite, blir både blommor och krukar lite saker till nicole lampa och duschdrapperi och lite annan små skit, de är lätt att bara plocka påsig allt möjligt =).
I morgon ska ja åka till skolan och efter de direkt till dagis för att hämta Nicole och sen till ekerö,
Ska bli mysigt att umgås lite men hinner ju knappt göra de när barnen är vakna de är så mycket annat då.
Sen på lördag förmiddag ska jag Nicole Rebecca och hennes två grodar åka till lekpalatset :D, de blir nog skojj får barnen leka av sig ännu mer.
Snart börjar medium :P hehe

Pussåhej!

Onsdag

Börjar ju inte förren 12 i dag så jag och nicole fick lite sova morgon =), är hemma och har gjort mig klart och ska snart ner och ta en ficka med rebecca =).
Sen efter skolan kommer sandra å fanny hit och äter middag, blir nog mysigt.
På fredag ska david ut och fira sin kompis som fyller 25 och jag och nicole ska hem till sandra å fanny med emelie och leon på middag, blir ju mycket roligare att sitta där och umgås än å sitta hemma själv hela kvällen =)
Sen på lördag ska rebecca ha tjej middag så de bär de nog av dit.
Nä nu ska ja gå ha en trevlig dag!!

tisdag =)

Efter skolan i dag skulle jag åka och hämta nicole när ja precis var framme vid dagis kom jag på att david inte tog med sig vagnen i morse när han åkte för att lämna henne =/ så de var bara att sätta på overålen och ut och gå i snön . Lagom kul tog väl ugnefär 30 minuter att komma hem och då bärde jag henne ändå en bit.

Sen kom david vid 5 tiden och vi åkte och storhandlade så skönt när man har de gjort =), städat här hemma också bara dammsugning kvar och de blir i morgon innan skolan börjar 12 :D jätte skönt.

Nää nu ska ja vika klart allt tvätt och sen sova.

God natt!


God morgon!

Vaknade i morse av ett panik skrik från nicoles rum när ja kom närmare hörde jag att de var blöja hon skrek, heh när ja kom in i rummet låg hon helt intrasslad av sin avslitna blöja :P hehe knasunge..
David åkte precis i väg med nicole till dagis och jag ska gå till bussen om en kvart.

Fy fan asså att de kom snö igen trodde nästan att det inte skulle komma någon mer nu, har ju ändå varit ganska varmt, längtar så mycket till sommaren när de räcker med ett par skor och några enkla kläder sen är de bara att gå ut, så trött på overåler mössa vantar å allt slask!!
Nää nu ska ja göra mig klart =)

Ha en trevligt dag!


Måndag

Hemma igen från skola och dagis. Nicole är helt slut och ligger nu i soffan och halv sover medans hon kollar på shrek.
Åkte till bromma i dag efter skolan och han ta en snabb fika med frida =) trevligt trevligt var ju ett par dagar sen jag träffade henne. Tänkte sätta mig och plugga lite och sedan dax för mat och badning av barn :P hehe

Pussåhej!

,.,.,.,.

 



 En liten och trött gris!

Lungt och skönt =)

Nu sover en helt färdig nicole och david åkte precis och träna.. lungt och skönt.
Ska väl vara så dukigt att diska efter middag och plocka undan lite innan beck och allt annat bra börjar som går på tv i kväll. I morgon är det skolan igen och jag har verkligen ingen lust alls, känner mig så trött på skolan :/ uschusch..
Vill bara vara klar nu men det är ju inte jätte långt tid kvar nu ska bli så skönt :D . Vet inte vad ja ska skriva mer hehe min helg har ja juredan skrivit om, skriver väl och berättar i morgon om min otroligt intressant skoldag :P hehe.

Godkväll!



dåligt

        

Lite kort på fredagen


Nu har ja varit super dåligt på att uppdatera haft en fullspecad helg!!


Fredag: Efter skolan åkte jag hem till sofia så vi hade en hel dagne utan barnen för en gång skull, vi handlade lite mat och bullar å fickade och bara tog de super lungt, jätte mysigt!
Framåt kvällen kom steffie sara å cissi och vi käkade middag drack nått glas vin och åkte till sumpan för att bowla =)
Hade en jätte trevligt kväll!

Lördag: Fannys 1års kalas på ekerö, med massa tårta godis och annat gott, Nicole hade super kul och leka hela dagen lång vi ät middag där och åkte hem vid nio, när lillen var helt slut och färdiglekt=).

Söndag: Pappa kom hit i morse vi gick till lekparken och lekten ett tag och sedan ner till sumpan för att äta lite thaimat till lunch *mumsigt värre* =). Nu sitter en helt slut nicole och tittar på ice age och jag väntar på att david ska komma hem, han jobbar i dag!
Och i kväll blir de mys kväll med beck tittande.

...

Hem kommen från solna, hittade två jätte söta presenter till lillafanny =), köpte även två tröjar till nicole :P man kan ju inte alltid låta bli.
Köpte faktiskt ett par ljusajeans leggings också har inte testat dom än och kan verkligen inte bestämma mig om jag tycker det är fint lr inte :/ .
Jaja blir säkert bra!!
I morgon är det skulle igen och ska faktiskt bli ganska kul nu när jag pluggat så mycket och kan bara lämna in massa arbeten då slipper man ju jobba med de i helgen.

Nää nu ska ja hämta Nicole på dagis =)


God morgon!!

David körde nicole till dagis i dag men inte kunde jag sova för de..
Upp och sätt på tvättmaskin och tänkte passa på att städa lite, vid 12 tiden ska ja möta upp frida i solna för lite shopping ska ju på 1års kalas på lördag till fanny =). Tänkte också försöka hitta lite nya kläder till Nicole hon börjar växa hur allt allafall tröjorna..

Gud vad ja kände mig duktigt i går pluggade verkligen hur mycket som helst, vet inte hur många sidor allt blev sammanlagt, så man är ju riktigt stolt över sig själv ;) hehe.
I kväll ska ja börja på mitt nya jobb hahah hem och städa hos tim (Nicoles gudfar) haha de blir nåt de, stackars små ungkarlar som inte klarar sig själva ;) :P.
Nää nu ska ja göra lite kaffe och sen sätta fart på städa och tvättningen..
Pussåheej



Lill pluppen liten. <3

....

I går morse kom rebecca hit och vi bakade scones och gjorde smoothie MUMS!! =) efter ett tag kom elin å mallepalle över och var här hela dagen, vi lagade god mat och satt och snackade jätte mysigt.
När ungarna gick och la sig satt vi och kollade lite film men snackade mest då också.
Sen blev vi lika trötta och stupade vi med =) hehe.
Halv 7 kommer nicole in springande till oss och hoppar upp i sängen med iskalla fötter, men för ett kort ögonblick hade jag glömt att elin å malle sov i nicoles rum, hajjade ju verkligen inte hur hon kom ur sängen :S hehe.
Men men vi gjorde mysfrukost gick och lämnade på dagis åkte till skolan kom ditt och fick redan på att de inte vara några lektioner och att vi var lediga på onsdag, sätte på mig tuben igen för att åka å ficka med min käre vän sofia =), åkte till böneråbakad i st eriksplan satt där ett par timmar och mumsade paj och annat gott för att sen åka hem laga mat bada barn och sedan plugga ett x antal timmar =) duktigt va? ;) nää nu ska ja gå å väcka mannen :P som ligger och snarkar på soffan.!!

 STORT GRATTIS TILL ROMANA PÅ 21ÅRSDAGEN =)   LOVE YOU VERY MUCH DEAR :)


Måndag.

Sitter nu och väntar på att rebecca ska komma över och ficka och snacka lite skit med mig =),
david ligger och sover han börjar inte förns hal 12 i dag så han får väl sova ett tag till.
Skulle egentligen verkligen behöva plugga i dag men antar och hoppas på att elin å malle kommer över lite senare david kommer ju hem så sent och det är så tråkigt att sitta själv hela dagen och kvällen.
Nicole sitter just nu och kollar på shrek 3, hur är verkligen helt frälst på dom filmerna pratar om shrek hela tiden eller är det inte shrek så e de viggo ;) haha två favvo killar.
Nää nu ska ja sätta på lite te vatten till rebecca e här.
Pussåhej

duktigt flicka

Ojoj vad ja pluggat i kväll känner mig väldigt stolt haha =).
Nu är de paus i beck om david är inte hemma än :( så tråkigt att bara sitta här hoppas att han kommer snart.
=)

Kryssning



 

 





Lägger upp mer bilder sen.



Kryssning!!

Kryssningen tycker ja blev jätte lyckad hade skit kul blev inte alls för full och inte säsklit mycket bakis heller :D,
Och ja lyckades verkligen hålla mig undan spriten drack bara några små klunkar minto som olson tvingade i mig men sen blev de bara cider vin och öl :D.
Var så skönt att inte vara bakis heller fy fasiken för att vakan upp på en sån båt och spy hela dagen som jag brukar göra när ja drukit.
Nicole sov hos mamma från lördag till söndag också men i morse vid halv tio gick ja upp och ringde dom och då skulle dom precis åka till skansen så ja skyndade mig och klädde på mig och åkte med, usch två dagar är nästan för länge utan min lilla groda saknade henne som fasiken i går kväll och i dag när ja vaknade, men det var ganska skönt att få sova så länge i dag också.
I morgon börjar skolan men dagis är stängt för planerings dag så ja får stanna hemma en dag till med mitt grodan =).
Kommer nog blir shrek maraton för henne för ja behöver verkligen plugga =/
usch usch.
Lägger snart upp några bilder från helgen=)
Pusss =)


RSS 2.0