sämre än sämst

Ja ja är verkligen sämst på att skriva här, får ju inget tid när man ligger och solar hela dagarna och grillar och har de mysigt hela kvällarna men men ska väl försöka blir bättre, men kan tyvär inte lägga upp bilder för vi e ju inte i sumpan längre, ska hämta lite saker där på torsdag med sofia..
Jajja men ialllafall förra veckan var ja och hälsade på nicole nya dagis, 100 gånger finare gård än vad hon hade förut och personalen verkade jätte trevliga. Där inne va de jätte stort oc öppet så det blir nog bra.
Dom som ska hyra våran lägenhet kommer förhoppningsvis och i veckan så vi kan skriva kontrakt med dom och sen kan vi hämta alla våra saker så får vi se om det blir ekerö lr munsö för våran del =).. de viktigaste är att vi får flytta ut till den här sidan =).
I går kväll åkte david och hämtade tillbaka våran älskade lilla xingo som har bott hos hans mamma i nästan 2 år.. men nu äntligen fick han komma hem. Nicole blev överklycklig när hon vakande i morse och märkte att det hade flyttat hit en katt.
Já va har man gjort mer på sistonde joo i dag var ja sandra fanny sofia viggo och nicole på lundhagen och badade och de resulterade i att ja blev lika röd som en kräfta mycket mycket snygg. Så i morgon får ja hålla mig i skuggan, Viggo ska komma hit och leka för hans mor och far ska jobba =)..
nää nu orkar jag inte skriva mer utan ska gå ut och sätta mig =)

!!

Kommentarer
Postat av: Nattis

leta reda på din telefon, har försökt ringt dig typ 63541520 gånger, but no- one answer :P

2009-07-05 @ 22:04:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0