God morgon!!!

Ännu en dag men sol, jag är väl den ändå i heela sverige som är trött på sommaren och faktiskt vill ha höst nu massa mysiga tända ljus och koftor =)..
Idag vill jag åka till allhallen den säljer massssssor med barn kläder där å de kan alltid vara värt att åka dit och titta =).
Har varit så där halv frustrerad över massa skit ganska länge nu men ja har idag bestämmt mig för att skita helt i de och dom människor som är inblandade. Har viktigare saker att lägga min energi på än att tänka mer på de =).
Nu ska ja göra lite te och macka till Nicole och mig =)

Föressten vill ja träffa min soffy snart :( börjar ju nästan sakna henne =)


Blir ju snart knäpp...

Herregud det blir ju inte direkt bättre och jag slutar nästa tro att tiden läker alla sår, iallfall för vissa dom senaste dagarna har de varit självmordshot polispådrag och efterlysningar, :S.. blir så jäkla arg på pappa han ska bara veta vad han har ställt till med, å stackars stackrs lillebebis där borta i norge han har ju inte bett om att bli född till detta, usch varje liten nyfödd sak ska väl bara få kärlek och trygghet det tycker man att alla borde ha rätt till!!
Trodde verkligen inte att allt skulle bli såhär illa! :(

--





Usch... Nu är de snart ett år sedan vi var i italien och hade de så bra allihoppa, tänk vad allt kan rasa på bara några månader :*(..
Saknar dig så otroligt mycket pappa.

Mycket bra helg!

I fredgas var det svensson svensson för hela slanten och kräftskiva med grannarna, de var faktiskt mycket trevligt att ta några glas vin med alla mysigt tanter och gubber som bor här =), På lördagen kom min kära rebecca å hennes söta barn, joel och anders och davids lillesyster moa var också här så de var fult hus, lika trevligt som alltid =), vi grillade drack te och lyssnade på alla våra låtar :D hehe.
I dag käkade vi bullar gjorde varma makor och hade de bara mysigt här inne när de blåste så mycket,!
Jaa juste i går kom min lillebror en stoooor kille på 4 kg och 54 cm lång :D ska försöka få upp ett kort här vet ju inte hur man gör..
Och i dag kom ändå de bästa överraskningen, ja kom precis ut ur duschen och gick upp för att klä på mig och vem kommer inte in i huset då?? Jooo min älskade och saknade LINDDAA ;D, wiie blev så glad och se dig älskade vännen har saknat dig så :D.
Nu ska vi äta mer chips och sen soova. Natti natt



Grattis på 1 års dagen rebuuk ;)

God morgon!

Är för en gångs skull inte helt död när jag vaknar =) väldigt sköönt.
Tänkte sätta igång och dammsuga och sätta på en maskin och fixa lite, måste ner och handla kräftor i centrum också.. =)
Kanske höres sen!

Skansen

Idag har ja Nicole och minfarbror varit på skansen och titta på alla djuren, Nicole tyckte de var hel mysigt men blev livrädd för alla getter =), hon är inte modig mitt troll!
Elin fick sin andra lilla bebis i dag en biffig liten kille =), tänk va mysigt med bebis lukt och vad gulligt att lilla malle har blivit storebror :D är så glada för deras skulle, Vilken liten familj (L).
I morgon på dan ska ja träffa emelie och leon och sen blir det kräftskiva här uppe på gatan =) Mumsigt!!
På lördag kommer moa hit och ska sova och kanske rebecca å hennes gullungar så då blir huset fullt=) alltid lika mysigt,
Nu ska ja david å våra katter haha, krya ner i sängen.
Tänkte att jag skulle upp tidigt och storstäda innan ja tar mig ut =)

God natt!



Nicole tyckte att man skulle börja sminka sig i tid ;)

(L)

Grattis finaste Elin och Malle till lillebror!!



Jaha

Nu åkte david på träning och ja tänkte sätta igång och plocka undan lite här..
I dag har jag och nicole varit i parken med elin å malle och elins jätte mage, stackrs lille elin som skulle gå över så mycket :( inte alls kul. Verran kom förbi en stund och snackade lite skit och Nicole försökte verkligen flörta med veronica så att hon skulle få en glass men men de gick inte alls bra =).
I morgon ska vi åka till skansen med min farbror och titta på massa djur lika bra att passa på innan de blir riktigt höst och dagis och allt drar igång =). Herregud snart är de dax att börja jobba =/ usch usch men men så är de väl tyvär..
Nää nu ska ja vika tvätt plcoka ur disk maskinen och gossa med min söta katter =).


Saknar, rebecca te och höst mys och en gerard film ;) och våra rutiga jackor och kanske till och med weissen lite :P




Arne 1 och Arne 2

Beeebis

I går kväll fick jag en till liten bebis, han är grå med svarta ränder och heter optimus ( davids val), han är hur söt som helst!! :D

...

har haft en super mysigt helg med familj och vänner sol och bad =). David börjar jobba i morrn och det känns ju lite tråkigt men men nicole börjar sitt nya dagis nu den 18 så de ska bli jätte kul för henne att få träffa massa nya kompisar att leka med =). I dag har vi varit hos nicoles farmor och titta på deras katt, hur söt som helst =). Men tror inte katten var lika imponerad av nicole som hon var av katten =)

nää nu kom david å skulle ta datan!

Bye!

Sooool

Soooool idag :D, stranden ??

,.,.

Jaha i går var vi bjuda på lunch hemma hos martin och romana taco paj blev det MUMS!
sen åkte vi till vällingby för att se på bruno (som var helt sjuk men rolig) men vem hamnade inte brevid mig i salongen joo sandra =) trevligt trevligt.
Dom åkte med oss ut till ekerö då vi lagade middag och jag och romana tog en låång promis på ekerö och gick och möte elin som försökte gå igång förlossning :P..
Idag har david och martin haft fotbolls dag ute på adelsö och jag romana och niole har ätit glass vid kanalen och bara haft det mysigt.
Sen bar det ut på en till lång promis med sofia och sen hem till henne för en trevligt kväll med mycket skratt =).
Nu är jag hemma och ska gå och sova i morrn blir de upp tidigt för att stoor städa tvätta och kanske göra något annat skojj=)

God natt på er!!



Min "modiga" tjej liten och mycket höjd rädd, tillochmed i detta höga läge :D

RSS 2.0